欢迎光临
我们一直在努力

2020年湖南长沙市雨花区英语专业教师招聘考试历年真题

My writing career began ten years ago with my articles published locally and nationally.As a beginning writer,I was happy to be on my way,writing and learning as much as I could With two little kids underfoot,as well as working full-time,it was really difficult to make time for writing,but I managed.

Readers told me they laughed,cried or were inspired by my articles.But they didn't know what was really going on behind the typewriter.I was not a happy mommy,and found it difficult to enjoy the everyday little things in life.In short,I was not a happy person.

I realized I had to make some changes.I started walking every morning.It cleared my head,allowed me time to thinkgave me fresh airand made me feel invigorated (精神焕发) and healthy.I was eating wisely,and the weight started to go.I started a new job,joined a monthly writing chapterand was determined to keep up my walking.Finding the balance was sometimes difficult.But I was determined to fit in writing time because it made me happy.Sure I loved to watch the news and have my tea,but that wasn't what made me truly happy.

My own happiness has shown through my family,my job performance and my attitude towards challenging situations.I again have readers telling me the effect my writing has had on them,with some able to get on with their own writing because of my articles.

It was up to me to make it happen-my own happiness.One step at a time-one word at a time.And I did it.

 

1.What was a big challenge to the author according to the first paragraph?

A.Writing good articles.

B.Doing well at work.

C.Finding time to write.

D.Taking good care of children.

2.Why did the author start walking every morning?

A.To be physically healthy.

B.To enjoy fresh early morning air.

C.To have more energy for writing.

D.To get back to happiness.

3.What can we know about the author from the text?

A.Her articles had a great effect on readers.

B.She didn't enjoy making changes in her life.

C.She wasn't interested in watching TV news.

D.She couldn't find the balance between work and life.

4.What do you think is the main idea of the story?

A.Practice makes perfect.

B.Well begun is half done.

C.Time and tide wait for no man.

D.Happiness lies in your own hand.


参考答案更多资料请联系微信:4093479

推荐会员套餐复习资料:

1.英语教师招聘专业知识高分题库上、下册

2.英语教师招聘专业知识考前卷A、B卷

3.英语教师招聘专业知识真题卷、考前卷更新(电子版)

4.英语教师招聘专业知识笔记及考点归纳整理(电子版)

本人从事英语教师招聘编制考试工作6年以上,总结和整理了一套比较完整的英语教师招聘考试试题和资料,该资料来自各地的英语教师编制招聘考试历年真题考试试卷中,再加上我们老师团队的整理和各种渠道得来的资料。内容可以说十分精炼,可谓是一份不可多得珍贵的教师招聘考试宝典资料,所有资料含有答案。在各地教师招聘考试中出现率非常高,适合教师招聘、编制、特岗、进城、职称等考试。如果需要可以联系本人微信:4093479

你可知道——别人用这个资料就考过关了!

你可知道——整理这个资料需要花多少精力!

你可知道——可以为你节约多少时间!

你可知道——有了这个资料可能给你带来什么!

你可知道——没这个资料你可能失去什么!

赞(1) 打赏
未经允许不得转载:易考试教师中心 » 2020年湖南长沙市雨花区英语专业教师招聘考试历年真题
分享到: 更多 (0)

教师招聘考试历年真题大全

关于我们帮助中心

觉得文章有用就打赏一下文章作者

支付宝扫一扫打赏

微信扫一扫打赏